cazare la Constanța
ce poti face la Constanta

Ai o cazare la Constanța? Vezi locurile pe care trebuie neapărat să le vizitezi!

Evident, zilele petrecute pe plajă vor fi nelipsite din calendarul oferit de o cazare la Constanța. la mare. Totuși, acordă cel puțin o zi pentru a descoperi istoria orașului: Centrul Vechi, Faleza Cazinoului și Portul Tomis. Fă câțiva pași făcuți agale într-o plimbare de dimineață, înainte de sesiunea de bronzat sau după, ca să te bucuri de tot ce-ți oferă acest oraș minunat!

Într-o plimbare de o oră, din Centrul Vechi până în Portul Tomis, vei descoperi istoria de peste 2000 ani, îngropată în ruinele cetății Tomis, dar și în arhitectura clădirilor ridicate între sec. XVIII – XIX. Pe traseu vei trece pe lângă Muzeul de Istorie, Cazinou și Acvariu.

Cu o cazare la Constanța, vacanța la mare va fi un adevărat eveniment cultural

Să o luăm la pas, în răcoarea dimineții sau briza marină a serii, încet-încetișor, de la cazarea din Constanța aleasă și să vedem împreună de ce te vei putea bucura în sejurul tău!

Portul Tomis

portul tomis

O dată ajuns în Portul Tomis, în funcție de timpul petrecut pe drum de la cazarea din Constanța, poți lua masa la unul dintre restaurantele de aici, în timp ce te bucuri de o panoramă de vis: iahturile plimbărețe în largul mării, razele soarelui care strălucesc pe suprafața cristalină a apei. 

În plus, este locul ideal pentru a lua masa și a te relaxa departe de agitația specifică stațiunilor în orice vacanță la mare.

Faleza Cazinoului, de neratat dacă ai o cazare la Constanța

casino constanta

Inițial, orașul Constanța a închiriat clădirea și spațiul antreprenorilor. Unul dintre chiriași a fost căpitanul Constantin Creangă, fiul scriitorului Ion Creangă și tatăl lui Horia Creangă, cel mai important arhitect român din perioada interbelică. 

La scurt timp după ce clădirea a fost transferată și administrată de Consiliul Judetean, acesta a deschis-o spre utilizare în masă. În data de 29 ianuarie 1891, lemnul din structura Cazinoului a fost aproape în întregime distrus de o furtună, motiv pentru care în 1892 s-a aprobat demolarea acesteia. 

Acum, după o renovare completă, oricine se poate bucura de măreția sa în vacanța la mare mult dorită și cu o cazare la Constanța de vis!

City Tour

city tour constanta

Descoperă toate obiectivele turistice ale orașului într-un tur complet cu autobuzul etajat.

O cină unică poți servi și la restaurantele Reyna, Esplanada, Pizzico sau Le Premier. Toate aceste locații au o vedere superbă spre mare. Pentru a-ți completa sejurul, fă un tur al orașului cu Tour City Bus, un autobuz supraetajat, plin de turiști în timpul verii. Acesta trece pe lângă cele mai importante obiective turistice din Constanța și traversează toată stațiunea Mamaia.

O cina unică

Restaurantele Reyna, Esplanada, Pizzico sau Le Premier oferă o priveliște superbă către mare. Dar și multe altele, ca să fie bine pentru toată lumea.

O zi pentru copii

aqua magic

Aqua Magic

Delfinariul sau Satul de Vacanță sunt cele mai bune obiective pentru bucuria copiilor. Dar nici tu nu te vei plictisi pentru că ai parte de barul acvatic și de cocktail-uri savuroase. Te relaxezi pe unul dintre scaunele subacvatice, în apa răcoritoare, în timp ce barul de aici nu te lasă să-ți fie sete nicio clipă. Îți bucură timpanele muzica pe gustul tuturor.

Neversea

neversea

Aici libertatea în mișcare nu are limite, dragostea e la ea acasă și timpul se oprește în loc. Neversea este un eveniment de muzică care are loc anual, în luna iulie, pe plaja Modern din Constanța. Acesta unește zeci de mii de tineri din întreaga țară și din străinătate, festivalul fiind renumit pentru sutele de artiști consacrați din întreaga lume care aduc cele mai faine senzații și vibrații pe scenă.

Vizitezi lucruri faine, dar meriți să te relaxezi la o cazare de top în Constanța

Sună super, nu-i așa? Îți mai trebuie doar o cazare la Constanța și gata, deja ai pus cheile în contact. Pentru asta nu trebuie să faci mare lucru. Doar intră pe toplist.ro și aruncă un ochi peste toate ofertele noastre!

Ai dat de ceva ce-ți place mult de tot? Excelent! Vorbește direct cu gazda, pune-i toate întrebările care-ți trec prin minte și apoi se rezolvă tot. Doar ai văzut că pe platforma noastră nu apare buton de „rezervă”, asta pentru că noi nu percepem acele taxe adiționale de servicii. Ce ai hotărât împreună cu gazda e fix ceea ce urmează să plătești!