Cazari 1 mai

Au început rezervările de cazare la mare pentru Paște și 1 Mai!

Te gândești să faci o escapadă la mare de Paște? Vremea se anunță bună, iar prețurile sunt reduse, ca de extra-sezon. Vei putea face plajă fără aglomerația din luna august și, dacă ai doar un pic de curaj, vei putea să faci chiar și baie. În luna aprilie, vor fi deschise doar 50 de hoteluri pe litoral, majoritatea în stațiunile Mamaia, Costinești și Eforie.

Odată cu mult-așteptata zi de 1 Mai, se vor deschide majoritatea hotelurilor și pensiunilor de la malul mării. Apartamentele în regim hotelier din Mamaia sunt încă de pe acum pregătite să primească clienți.

Sursele noastre oficiale ne spun că, după toate probabilitățile, anul acesta de 1 Mai va fi cel mai mare număr de turiști pe litoral raportat la ultimii ani în aceeași perioadă. De aceea, managerii de plajă, dar și patronii de cluburi și-au dat mâna ca să le ofere turiștilor o experiență de neuitat. Cluburile din Mamaia vor fi deschise, iar nume mari deja bifează lista de invitați la petrecere.

Mai mult de jumătate din totalul de locuri de cazare sunt deja rezervate. De asemenea, agențiile turistice ne spun că au vândut aproape toate pachetele de vacanță pe litoral pentru Paște și 1 Mai anul acesta, ca niciodată. Se anunță petrecere la mare!

Grăbește-te să iei cazare la mare de Paște și 1 Mai!

Cazare ieftina Mamaia

Cu toată efervescența aceasta de turiști pe litoral, sfatul nostru este să rezervi din timp cazare la mare de 1 Mai și de Paște. Locurile sunt limitate, nefiind sezon estival în mod oficial. Majoritatea sunt deja ocupate. Dacă îți dorești să vii la mare, oferă-ți cadoul de iepuraș chiar azi: o cazare la preț accesibil!

Turiștii care au rezervat deja cazare la mare pentru Paște și 1 Mai ne spun că tarifele din Mamaia sunt acceptabile, chiar mai mici decât cele din Costinești. Iar dacă rezervi cazarea de pe Toplist.ro, te asiguri că faci cea mai bună afacere! Pe această platformă vei găsi prețuri mici la cazare în apartament în Mamaia în cele mai bune zone. Alege isteț!