Măsuri sanitare

Răspunsul nostru la pandemia generată de Covid-19

Suntem preocupați în mod deosebit de siguranța ta pe timpul călătoriilor. Din acest motiv recomandăm tuturor furnizorilor de servicii turistice să urmeze protocolul nostru de curățenie și să respecte măsurile sanitare împotriva COVID-19 în momentul adăugării unei unități de cazare pe platforma noastră.

toplist

Protocol privind măsurile sanitare împotriva Covid 19

Furnizorii de servicii turistice care își publică unitățile de cazare pe toplist.ro se angajează să respecte următorii pași în procesul de curățenie:

Înaintea începerii activităților de curățenie, spălați-vă sau dezinfectați-vă cu atenție mâinile și purtați permanent mască de protecție și mănuși.

Asigurați-vă că spațiul este aerisit înainte și pe timpul procesului de curățenie. In procesul de curățenie folosiți dezinfectante aprobate pentru utilizare împotriva COVID-19. Aerisiți spațiul pentru cel puțin 60 minute înainte de sosirea oaspeților.

Înainte de a dezinfecta suprafețele cu substanțe aprobate pentru utilizarea împotriva COVID-19, urmați procesul de curățenie normal (aspirarea prafului, spălarea suprafețele, ș.a.). Curățati suprafețele dure, folosind substanțe dezinfectante și asigurați-vă că spălați la o temperatură ridicată vesela, lenjeria de pat și celelalte esențiale oferite spre folosință oaspeților (prosoape de corp, prosoape de bucătărie, halate, etc).

Utilizați substanțe dezinfectante pentru a reduce numărul de bacterii de pe suprafețe, cum ar fi mânerele de uși sau butoanele telecomenzii TV. Folosiți substanțe dezinfectante de suprafețe pentru dezinfectarea obiectelor. Lăsați dezinfectanții să acționeze conform specificațiilor tehnice ale acestora. Asigurându-vă că permiteți suprafețelor să se usuce.

Spălați-vă mâinile și înlocuiți mănușile înainte de a înlocui consumabilele, lenjeria de pat și kiturile de curățare.

Siguranța este o responsabilitate comună

În timpul pandemiei de COVID-19 este important ca sănătatea și siguranța să rămână o prioritate. În acest context, vă recomandăm să respectați cu strictețe măsurile sanitare și regulile stabilite de autoritățile din România pentru limitarea riscurilor de infectare pe timpul călătoriilor. Cu toate acestea, dacă te încadrezi într-o categorie de risc mai mare (de exemplu ești o persoană cu vârsta peste 60 de ani sau suferi de afecțiuni medicale preexistente, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă), îți recomandăm să obții îndrumare de specialitate de la medic și să iei măsuri de precauție suplimentare atunci când decizi să călătorești.

Oaspeții și gazdele trebuie să poarte măști de protecție atunci când interacționează.

Oaspeții și gazdele trebuie să mențină o distanță fizică de cel puțin doi metri atunci când interacționează.

Înainte să călătorești informează-te din surse sigure, accesând website-ul Ministerului Sănătății la adresa www.ms.ro

Călătorește în siguranță

Caută locații sigure de cazare, care iau măsuri sanitare suplimentare.