Servicii foto-video pentru HORECA:
hotel, pensiune și apartament

O ședință foto profesională consolidează identitatea mărcii, crește încrederea clienților, îmbunătătește imaginea afacerii și consolidează vizibilitatea online.

De ce am nevoie de fotografii profesionale pentru hotel, pensiune sau apartament?

Fotografia profesională pentru unitatea de cazare explică oaspeților felul în care pot utiliza spațiul și le oferă totodată o notă de încredere și confort. Fotografiile joacă un rol esențial în acest proces. O fotografie profesională reprezintă unul dintre primele 3 motive pentru care oaspeții aleg să rezerve, după poziția locației de cazare și preț. Gazdele cu fotografii profesionale pot câștiga mai mult decât alte gazde din regiunea lor.

Oaspeţii caută o experiență vizuală, fiind atrași de scene primitoare și spațioase.
Fie că este vorba despre un hotel, o pensiune sau un apartament, fotografiile trebuie să reflecte cât mai realist atmosfera și spațiul disponibil.
Lasă un fotograf profesionist să-ți pună spațiul în cea mai bună lumină și să te ajute să-ți transformi oferta de cazare, astfel încât să atragi atenția oaspeților cu imagini care respecta rigorile fotografiei arhitecturale prin aliniere corectă, cu un minim de distorsiune si editare într-o cromatică naturală.

Mai jos îți vom explica cum obţinem fotografii HORECA excelente, care să vă facă hotelul, pensiunea sau apartamentul irezistibile pentru clienți.
O fotografie reușită cu unitatea de cazare poate genera interes din partea oaspeților și îi poate ancora în decizia de a rezerva.
Pentru asta vom avea nevoie de imagini cu un unghi firesc și camere bine iluminate. Fotografiile cu camerele pensiunii sau hotelului tău trebuie să arate toate acele lucruri speciale care diferențiază unitatea de cazare de alte proprietăți. Toate fotografiile trebuie să fie clare, luminoase și flatante. Fotografiile hotelului trebuie să ghideze călătorii într-o experiență vizuală care să reflecte cât mai fidel ambianța și stilul proprietății. Aspectele culturale și istorice ale proprietății pot fi un atuu în promovarea hotelului. Scopul imaginilor este de a livra cât mai ușor tipul de experiență pe care oaspeții o pot avea.

Cum se va desfășura ședința foto-video pentru hotelul sau pensiunea ta?

Ședința foto-video se va desfășura în 3 etape: fotografie indoor, fotografie outdoor respectiv filmarea spațiului interior și exterior al locației de cazare.

În cadrul ședinței, vom realiza un număr minim de 40-50 de fotografii de înaltă calitate, la o rezoluție mare pentru a putea fi utilizate cu ușurință pe toate dispozitivele (computer, tabletă, telefon). Cadrele video consolidează vizibilitatea în online. Astfel, vom filma între 15-20 cadre în care vom cuprinde: camerele unității de cazare, împrejurimile și zonele care prezintă facilitățile unității de cazare.

Fotografie pentru spațiul interior: ședință indoor

Vom prezenta toate tipurile de camere și facilitățile unității de cazare, cu detalii specifice care să trezească interesul și să inspire oaspeții.
În funcție de caracteristicile camerei vom include cadre cu vederea de la geam, balcon sau terasă, dar și alte detalii care scot în evidență ospitalitatea unității de cazare, cum ar fi: minibarul și gustările, facilitățile de preparat ceai și cafea, pahare/căni, frigiderul, telefonul de recepție, aparatul de aer condiționat, etc. Acestea dau o notă de confort și o stare de bine celor care privesc imaginile! 

Se recomandă un minimum de 4 fotografii pentru fiecare tip de cameră și cel puţin o fotografie cu baia/toaleta aferentă fiecărei camere.
Fotografiile băilor reflectă cel mai adesea nivelul general de curățenie al hotelului. În procesul de fotografiere al băilor sau toaletelor vom avea în vedere ca luminile să fie aprinse, oglinzile și dușul/cada curate, perdeaua de la duș trasă, capacul de WC coborât.


Vom lua în calcul toate dotările din cameră, cum ar fi:

⦁ Produse de toaletă,
⦁ Halate de baie,
⦁ Papuci de unică folosință,
⦁ Uscător de păr etc.

 

Toate acestea pot fi completate cu cadre medii și cadre cu detalii decorative interesante și unice.

Pentru a adăuga perspectivă și adâncime imaginilor vom fotografia camerele de hotel din unghiuri diferite. 

 

După fotografierea camerelor, ne vom opri asupra dotărilor și serviciilor suplimentare care sunt disponibile oaspeților:

⦁ Recepția hotelului,

⦁ Restaurantul sau zona de servit micul-dejun,

⦁ Camerele de conferință sau sălile de evenimente,

⦁ Centrul de afaceri sau computerul/laptopul din hol,

⦁ Opțiuni pentru familii, precum piscină, terenuri de joacă pentru copii sau meniuri pentru copii,

⦁ Zona de parcare a autoturismelor,

⦁ Room-service, etc.

Fotografie hotelieră pentru spațiul exterior: ședință outdoor

Când rezervă o cazare, oaspeţii se așteaptă să vadă o reprezentare clară și realistă a hotelului și locației, respectiv a împrejurimilor acesteia.
Când sosesc, aceștia doresc să știe exact cum arată proprietatea, de aceea vom face fotografii ale exteriorului: intrarea în hotel si fațada clădirii în contextul străzii.
Fotografiile generice cu peisajele locației vor fi orientate pe orizontală.

Producție video HORECA pentru spațiul interior și exterior

Știm cât de importantă este promovarea in social media, aceasta îți poate însufleți afacerea cu ajutorul unui format captivant. Pentru că îți cunoaștem nevoia de promovare în mediul online, în locația ta de cazare vom filma cadre în format vertical complet, conform recomandărilor principalelor rețele de socializare: Facebook, Instagram și Tik-Tok.

Cadrele video vor include mișcare și vor fi montate cu sunet pentru a atrage rapid atenția și a prezenta caracteristicile unice ale hotelului, pensiunii sau apartamentului.

Acestea vor avea o durată individuală de 15 secunde, urmând a se filma între 15-20 cadre în total, care vor cuprinde camerele unității de cazare, împrejurimile și facilitățile unității de cazare (recepție, restaurant, camerele de conferință sau sălile de evenimente, centrul de afaceri, zona de parcare a autoturismelor, etc.)

Totodată, cadrele video vor fi folosite și pentru montarea unui videoclip de prezentare a locației de cazare, care poate fi promovat pe YouTube.

Prima impresie contează

Lasă un fotograf profesionist să fotografieze spațiul în cea mai bună lumină pentru a-ți transforma oferta de cazare astfel încât să atragă atenția mai multor oaspeți.

Avantajul unor servicii foto-video profesionale

Câștiguri cu până la 20% mai mari

Gazdele cu fotografii profesionale pot câștiga mai mult decât alte gazde din regiunea lor.

Cu până la 20% mai multe rezervări

Fotografiile sunt unul dintre primele 3 motive pentru care oaspeții aleg să rezerve, după poziție și preț.

Creșterea încrederii clienților

O ședință foto profesională consolidează identitatea mărcii și îmbunătățește imaginea afacerii.

Tarifele unei ședințe foto-video profesionale

Apartament

900lei 540lei
 • 20-30 cadre foto
 • 6-8 cadre video
 • 365 zile vizibilitate pe toplist.ro
 • Promovare premium pe toplist.ro
 • Promovare prin articol de blog
 • Promovare social media
 • Promovare Youtube
 • Etichetă Locație verificată pe toplist.ro
 • 540 credite toplist.ro

Pensiune

1500lei 900lei
 • 30-40 cadre foto
 • 8-12 cadre video
 • 365 zile vizibilitate pe toplist.ro
 • Promovare premium pe toplist.ro
 • Promovare prin articol de blog
 • Promovare social media
 • Promovare Youtube
 • Etichetă Locație verificată pe toplist.ro
 • 900 credite toplist.ro

Hotel

2100lei 1260lei
 • 40-50 cadre foto
 • 12-16 cadre video
 • 365 zile vizibilitate pe toplist.ro
 • Promovare premium pe toplist.ro
 • Promovare prin articol de blog
 • Promovare social media
 • Promovare Youtube
 • Etichetă Locație verificată pe toplist.ro
 • 1260 credite toplist.ro

Fă cunoștință cu echipa noastră