O cazare pentru fiecare călătorie

Punem la dispoziția oaspeților locații unice de cazare: camere de hotel, pensiuni, apartamente și case de vacanță. Fie că este vorba de un sejur la mare sau la munte, pe www.toplist.ro aceștia pot rezerva locația de cazare simplu și rapid, fără a plăti taxe sau comisioane de rezervare.

Împărtășim cu tine experiențe unice

Experiențele pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul blogului nostru de călătorii sunt mai mult decât simple idei de vacanță. Intră pe blogul nostru înainte de a rezerva un sejur și află tot ce îți poate oferi destinația ta de vacanță.

Descoperă destinații de vis

România oferă nenumărate experiențe unice de călătorie care așteaptă să fie descoperite: Transfăgărășanul, arhitectura cosmopolită din București, bisericile fortificate din Transilvania, zecile de peșteri, orașele încântătoare ce datează din timpuri medievale, dealurile cu pante blânde care se întind cât vezi cu ochii, perspective minunate asupra culmilor stâncoase ale munților, o rețea de fortărețe și mânăstiri ce pare infinită și nu în ultimul rând Delta Dunării, un labirint de lacuri și canale, ce șerpuiesc prin cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume, fiind una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Află cum funcționează platforma noastră

Caută o locație unică de cazare

Cu un sistem de căutare avansat, te ajutăm să găsești simplu și rapid oferta de cazare care se potrivește cel mai bine cerințelor tale sau ale grupului tău. Pentru a restrânge rezultatele afișate, aplică filtre avansate de căutare și salvează tot ce îți place în lista de oferte favorite.

Simplu de rezervat

După ce ai găsit locația pentru următorul tau sejur, poti face o rezervare direct pe website sau poti comunica direct cu gazda prin intermediul websiteului sau telefonic pentru a obține mai multe detalii despre următoarea ta locație de cazare.

Rezervi gratuit, fără a plăti taxe sau comisioane de rezervare.

PASUL 1

Introduci destinația

PASUL 2

Alegi tipul unității de cazare

PASUL 3

Selectezi perioada

PASUL 4

Rezervi direct la recepție

De ce toplist.ro?

De ce? Simplu... citește mai jos.

Nu percepem comisioane de rezervare gazdelor sau taxe pentru servicii oaspeților

Comunică direct cu gazdele pentru rezervarea unui sejur.

Majoritatea unităților de cazare acceptă plata serviciilor turistice cu vouchere, tichete sau carduri de vacanță.

Turul virtual al locației

Toate ofertele de cazare au hărți interactive. Poți vizualiza imagini 360º și poți face un tur virtual al zonei de cazare.

O cazare pentru fiecare călătorie

Descoperă locații unice de cazare la prețuri competitive în cele mai atractive destinații turistice din România.