Despre noi

toplist.ro conectează oamenii cu cele mai atractive destinații și obiective turistice din România. Prin dedicare și investiții în tehnologii, punem la dispoziția oaspeților locații unice de cazare.

Noi spunem adio comisioanelor de rezervare

Am creat cea mai competitiva platforma, pe care iti pot rezerva simplu și rapid următorul sejur, fără a plati taxe sau comisioane de rezervare. Ne dorim sa oferim comunitatii noastre cele mai bune preturi pentru rezervarea unitatilor de cazare din Romania.

Cum facem ca acest lucru sa fie posibil?

Strategia noastra este una simpla: pe www.toplist.ro, atat oaspetii cat si gazdele au 0% comisioane de rezervare. Da, ai inteles bine! Rezervi direct la proprietate. Mai mult de atat, inclusiv gazdele au 0 % comision pentru rezervarile primite. Bucura-te de un tarif de cazare cu pana la 35% mai mic.

La noi vei gasi locatii unice de cazare

Lucram pentru a aduce in comunitatea noastra locatii unice de cazare pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune servicii pe timpul calatoriilor tale. Aici gasesti toate tipurile de proprietati: camere de hotel, pensiuni, apartamente, case de vacanta, campinguri si bungalouri.

O cazare pentru fiecare călătorie

Descopera locatii unice de cazare din România.