cazare centru Bucuresti

9 recomandări de cazare aproape de centru în București

În general, toți turiștii caută cazare aproape de centru în București, deoarece capitala este întinsă și nu vrei să stai o oră în autobuz doar ca să ajungi la punctele turistice din oraș. De asemenea, zonele centrale sunt considerate mai sigure. În plus, ai acces ușor la tot ce te intereseaza în București, de la atracții la punctele de distracție. Așadar, am selectat pentru tine cele mai bune 9 locuri de cazare aproape de centru în București!

Cazare aproape de centru în București

Bineînțeles, o cazare aproape de centru în București vine cu dezavantajul agitației și al gălăgiei specifice centrului unei metropole. Totuși, noi ne-am gândit la acest aspect și am selectat doar locațiile bine izolate fonic. Așadar, vei avea confort și liniște stând pentru câteva zile chiar în centrul Bucureștiului! Iată lista noastră de super-recomandări de cazare aproape de centru în București!

Apartamente ca idei de cazare aproape de centru în București

Un apartament închiriat în regim hotelier este întotdeauna o idee bună în București, deoarece îți permite să simți adevăratul puls al vieții din capitală, fără regulile stricte ale unui hotel clasic. Iată recomandările noastre de apartamente în centrul Bucureștiului:

USSR Apartment

USSR Apartment

Chiar în inima Bucureștiului, la kilometrul zero, te așteaptă elegantul apartament de 4 stele USSR Apartment. Dacă vei alege această cazare în centrul capitalei, vei fi aproape de tot ce vrei să vizitezi: Teatrul Național, Piața Revoluției, Ateneul Român, Muzeul Național de Artă, Biserica Stravropoleos etc.

Bright Studio

Cazare ieftina in Bucuresti

Un apartament cu adevărat luminos! În plus, aici vei beneficia de tot ce ai nevoie pentru un sejur plăcut în București: locație ultra-centrală, aproape de atracțiile turistice din București, dotări complete pentru confort și… Netflix gratuit la dispoziția ta, pentru seri de neuitat!

Diana’s Flat Number 2

Cazare apartament Bucuresti

Dacă vrei să faci 2 minute pe jos până pe strada Lipscani, inima Bucureștiului, atunci aceasta e cazarea perfectă pentru tine! Atât partea turistică, cât și viața de noapte din București se află la o aruncătură de băț de acest apartament elegant!

Apartamentul Leonidas Number 3

Apartament Leonidas Bucuresti

Un apartament luminos și mobilat ultra-modern, în culori calde! Zona în care este situat, pe strada Doamnei, este excelentă, oferindu-ți atât o zonă ultra-centrală, cât și o oază de liniște. Profită de tot ce are Bucureștiul mai bun să îți ofere cazându-te la Leonidas!

Pensiuni ce oferă cazare aproape de centru în București

Ce poate fi mai plăcut și mai avantajos decât să ai o oază de liniște doar pentru tine, iar în același timp să stai în centrul capitalei? Exact asta îți oferă pensiunile selectate de noi ca idei de cazare aproape de centrul Bucureștiului!

Pensiunea Casa Mică

Pentru câteva clipe, vei uita că ești în inima unuia dintre cele mai aglomerate orașe din Europa. Casa frumoasă, cu piscină înconjurată de copaci, aleile cu flori ce împrejmuiesc terasele, păsările și greierii care cântă veseli, toate acestea îți vor induce starea de relaxare și atmosfera de vacanță pe care le cauți. Plimbarea până în centrul Bucureștiului va deveni una dintre plăcerile vieții tale cât timp vei sta aici.

Pensiunea Vara

Pentru o cazare aproape de centrul Bucureștiului, îți recomandăm și Pensiunea Vara. Cafeaua și ceaiul sunt din partea casei! Cu siguranță vei simți că ești ca acasă beneficiind aici de toate dotările pentru un sejur de vis în București!

Pensiunea Bucharest City Center

Pentru o experiență de neuitat în București, ai nevoie de gazde ospitaliere și gata să te ajute cu orice nevoie ai. Exact asta vei descoperi la Pensiunea Bucharest City Center, plus: curățenie de excepție, dotări complete și acces imediat spre centrul vechi al capitalei.

Hoteluri ce oferă cazare aproape de centru în București

Dacă un hotel e pe gustul tău sau dacă vii în București cu treburi, atunci îți recomandăm două hoteluri ce oferă cazare aproape de centrul capitalei:

The Mansion Boutique Hotel

Pentru o experiență cochetă de 4 stele în centrul vechi al Bucureștiului, îți recomandăm The Mansion Boutique Hotel. Situat chiar pe Strada Franceză, îți oferă acces facil la punctele de interes din centrul capitalei. În fiecare seară, te poți delecta cu o plimbare ușoară prin cea mai frumoasă zonă a Bucureștiului, pornind de la hotel, ca un adevărat aristocrat modern.

La Fattoria Boutique Hotel

O experiență autentic italiană, dar exact în centrul Bucureștiului? Perfect, dacă asta îți dorești, atunci te invităm la La Fattoria Boutique Hotel! O experiență culinară deosebită, asezonată cu acces imediat la centrul istoric al Bucureștiului, totul cu un raport preț-calitate de excepție!

Așadar, ai toate motivele să vii în capitală! Hai să vizitezi palatele Bucureștiului, să faci un tur pe la muzeele din București, să vezi cu ochii tăi cele mai misterioase locuri din București, să faci o plimbare prin centrul vechi al capitalei sau pur și simplu să simți vibe-ul a ceea ce înseamnă viața de noapte din București!

Încă mai cauți cazare în București? Hai pe Toplist.ro pentru cel mai bun raport preț-calitate!