cazare de top în Sibiu
cazare grupuri Sibiu

Idei de cazare de top în Sibiu pentru cupluri și grupuri

E romantic să călătorești doar cu jumătatea ta. Uneori, însă, cu grupul e atât de distractiv, încât nu poți refuza invitația! Așa că ți-am pregătit în acest articol câteva idei de cazare de top în Sibiu potrivite atât pentru cupluri, cât și pentru grupuri de prieteni sau corporate.

Cazare de top în Sibiu pentru cupluri

Știi momentul acela când ajungi la locul de cazare și spui “wow…”? Cam asta va fi reacția ta când te vei caza chiar în centrul Sibiului, la kilometrul zero, împreună cu jumătatea ta. Unde? La Green House Podul Minciunilor, desigur! Te așteaptă aici o cazare de top în Sibiu, cochetă și modernă, aproape de absolut tot ce vei vrea să vizitezi!

Dacă vrei să simți pulsul Ardealului într-o atmosferă idilică alături de alesul sau aleasa inimii tale, atunci îți recomandăm Pensiunea Cisnădioara. Aceasta este situată la doar 12 km de Sibiu. Ai acces facil spre oraș, însă în același timp te bucuri de liniște, natură și relaxare. Beneficiezi de o curte spațioasă în care poți savura preparatele tradiționale ale pensiunii. Apoi, poți să te relaxezi cu o băutură fină în piscină.

Pensiunea Lucia Cisnadie
Pensiunea Lucia CISNĂDIE

Tot la 10 minute de Sibiu, în Cisnădie, vei găsi Pensiunea Lucia. Ce deliciu vizual! Pensiunea este foarte îngrijită, cu o curte de invidiat, piscină cu șezlonguri, șemineu, toate acestea amplasate într-un cadru natural care îți promite o vacanță perfectă! Ce loc mai bun pentru o vacanță romantică ți-ai putea dori?

Cazare de top în Sibiu pentru grupuri

Cabana Guesthouse Transylvania Porumbacul de Sus
Cabana Guesthouse Transylvania Porumbacu de Sus

Încinge distracția cu prietenii sau colegii tăi la Cabana Guesthouse Transylvania din Porumbacu de Sus! La o distanță de doar 35 de km de Sibiu, beneficiezi de o cazare de top pentru grupuri. Evadarea în mijlocul naturii, la un ciubăr cu hidromasaj, se împletește cu tehnologia într-un mod suprinzător. Comenzile vocale cu care poți seta Smart Home-ul pot fi plasate chiar din fața… focului de tabără din curte. De asemenea, aici puteți juca badminton, ping-pong, puteți face grătar sau o tocană bună la pirostrii și veți avea chiar și porți de fotbal. Perfect pentru companii, dar și pentru grupuri de prieteni! Capacitatea Cabanei Guesthouse Transylvania este de maximum 10 persoane.

Cabana Mountain Views Porumbacul de Sus
Cabana Mountain Views PORUMBACU DE SUS

Tot în Porumbacu de Sus veți găsi și Cabana Mountain Views. Dacă doriți o casă de vacanță tradițională, cu influențe specifice din Ardeal și cu o priveliște superbă asupra muntelui, atunci aceasta e varianta ideală pentru grupul vostru! Căzi sculptate în lemn, șeminee rustice, grătar, pirostrii amenajate pentru un gulaș la ceaun delicios, toate acestea în mijlocul naturii! De asemenea, animalele de companie sunt acceptate aici, așa încât nu va trebui să vă faceți griji în privința micilor prieteni pe perioada vacanței. La Cabana Mountain Views Chalet veți avea locul perfect de vacanță, relaxare și distracție cu grupul! Este locul ideal pentru maximum 8 persoane.

Angel Residence Sibiu
Angel Residence SIBIU

Grupul vostru preferă mai mult energia centrului orașului decât liniștea naturii? Nicio problemă, avem recomandarea perfectă și pentru voi! Apartamentul Angel Residence din Sibiu are o capacitate de până la 6 persoane și este apreciat pentru confort, curățenie și lux de toți oaspeții care i-au călcat pragul. Această cazare de top în Sibiu este de neratat dacă sunteți un grup compact care își dorește să viziteze la pas orașul!

Cazare în Sibiu pentru team-buildinguri

Casa din Vale
Casa din Vale

La 20 de minute de Sibiu, în Vale, găsești un loc perfect pentru grupuri ceva mai mari, de 12-17 persoane – Casa din Vale. Vă bucurați aici de priveliști incredibile, savurate din piscina încălzită din fața pensiunii. Nu o să vă lipsească absolut nimic! Sunt 6 camere, în care vă puteți caza câte doi, câte 3 sau câte 4. Camerele sunt gândite pentru a acomoda cu succes un maximum de 12 adulți și 5 copii. Așadar, indiferent că vii cu grupul de prieteni sau ai nevoie de o locație perfectă pentru un team-building în zona Sibiului, Casa din Vale este locul ideal! Indiferent că vii aici cu niște prieteni, cu familia extinsă sau cu colegii de la muncă, îți garantăm că vei avea o experiență de neuitat!

Cabana Basmelor La Ciubăr Rău Sadului
Cabana Basmelor La Ciubăr Rău Sadului

Tot pentru grupuri mai mari recomandăm și Cabana Basmelor La Ciubăr din Rău Sadului, la 30 de km de Sibiu. Izul istoric este de mult bun-gust, clădirea în care se află Cabana Basmelor datând din 1905. Va fi o experiență foarte plăcută pentru grupul vostru, ca o întoarcere în perioada pre-belică, atunci când timpul curgea altfel, mai lin, mai leneș. Cabana este formată din 3 apartamente cu câte 2 camere plus o cameră separată, putând acomoda până la 14 persoane. Ei bine, acestea vor fi 14 persoane fericite, ce se vor distra la grătar, la piscină, la badminton și la toate facilitățile super-super oferite de această cazare de top în Sibiu.

Dintre atâtea variante care îți fac cu ochiul, parcă e greu să te hotărăști ce vrei, nu? Soluția e simplă! Întreabă-ți jumătatea sau grupul ce preferă și luați decizia împreună! Orice veți decide, Echipa Toplist îți garantează prețuri corecte! Să aveți cea mai frumoasă vacanță!

Cauți mai multe idei de cazare în Sibiu? Găsește cele mai bune cazări pe Toplist.ro!