Cazare Costinesti - toplist.ro

Ce poți face într-un concediu la Mamaia Nord?

Noua stațiune estivală de la malul Mării Negre promite să devină de lux, civilizată și poate chiar cea mai frumoasă stațiune din România. Ce poți face într-un concediu la Mamaia Nord? Află totul din acest articol marca Toplist!

Ce poți face într-un concediu la Mamaia Nord?

Noua stațiune aflată între Mamaia și Năvodari evoluează chiar sub ochii noștri, de la un an la altul. Unitățile de cazare sunt tot mai multe și mai atrăgătoare, iar mulți turiști renunță la Mamaia sau Costinești pentru a veni în Mamaia Nord.

Dacă și tu plănuiești ca vara aceasta să îți petreci concediul în Mamaia Nord, probabil te întrebi ce poți face aici. Ei bine, am făcut o listă de activități perfecte pentru concediul tău! Citește în continuare!

Distracție de zile mari la cluburile din Mamaia și Mamaia Nord

O dată cu dezvoltarea infrastructurii și turismului în Mamaia Nord, au apărut aici și primele cluburi în care poți petrece nopți de neuitat. Acestea sunt foarte cunoscute, sigur ai auzit de ele. Ai opțiunea să frecventezi și cluburile celebre din Mamaia. Orice alegi, îți garantăm distracție la cote maxime.

Aici poți găsi lista cu cluburi din Mamaia și Mamaia Nord. După cum vezi, ai de unde alege!

Pont: de la cazarea ta din Mamaia Nord până la cele mai cunoscute cluburi din Mamaia ajungi în câteva minute cu mașina sau cu taxiul! Perfect și convenabil pentru o noapte de neuitat!

Viață de noapte efervescentă

Nicio altă stațiune nu are o viață de noapte mai efervescentă decât Mamaia Nord. După ce te plictisești de mers în cluburi, poți experimenta și celelalte aspecte ale unui concediu de neuitat la Mamaia Nord:

  • restaurantele și terasele sunt mereu pline de tineri dornici de distracție ca și tine, până la ore târzii în noapte; ce poate fi mai plăcut decât să stai la o bere sau la o sticlă de vin cu prietenii până în zori, vorbind și râzând la o masă cu vedere spre valuri, în aerul cald al verii?
  • în zonă sunt foarte multe tiki-baruri care transformă orice concediu al unui turist într-unul de lux, de neuitat; încearcă și tu într-o seară această experiență!

Plajă și apă perfectă

După atâtea reprize de viață de noapte, ziua vrei să te odihnești pe plajă și să te învigorezi cu o sesiune de înot în mare. Ei bine, Mamaia Nord este locul perfect pentru amândouă.

Plaja din Mamaia Nord este mai lată decât în alte stațiuni, frumos amenajată cu șezlonguri noi și curate. Barurile de pe plajă arată foarte bine și sunt, și ele, foarte îmbietoare.

Apa este curată, fără alge, iar intrarea în mare este lină. De asemenea, nu sunt valuri periculoase de-a lungul coastei aferente Mamaiei Nord. Așadar, dacă mergi cu copiii în concediu la Mamaia Nord, nu vei avea motive să fii stresat.

Vizită la Aqua Park în Mamaia

Poți rezerva o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă pentru a vizita Aqua Park-ul din Mamaia. Atât adulții, cât și copiii găsesc aici locul perfect pentru a-și dezlănțui dragostea pentru apă și pentru distracție în aer liber. Să mai spunem și că puțină mișcare în concediu nu strică deloc? 🙂

Poți citi în acest articol ce poți face în Mamaia în afară de baie și plajă.

Participare la festivalurile internaționale de muzică de pe malul mării

Dacă îți programezi concediul în timpul unei festival internațional de muzică de pe malul mării, te sfătuim să îți iei cazare din timp. De ce? Pentru că toată lumea vrea să fie acolo, în mijlocul petrecerii!

Festivalul Sunwaves se desfășoară chiar în Mamaia Nord, iar festivalul Neversea în Constanța. Poți citi mai multe despre aceste festivaluri de muzică la mare aici.

Cazare în Mamaia Nord

Cazare Mamaia

Și dacă tot a venit vorba despre rezervarea de cazare în Mamaia Nord, trebuie să îți spunem că poți alege aici între hoteluri cu aspect de Dubai, vile private, pensiuni din Mamaia Nord și apartamente în regim hotelier. De asemenea, există și bungalouri cu ieșire direct pe plajă.

Prețurile sunt și ele diversificate și potrivite oricărui buget.

Îți dăm și un pont foarte util: dacă alegi cazarea la Mamaia Nord de pe Toplist.ro, poți avea un preț mai mic chiar și cu 30%. Cum e posibil acest lucru?

Acest lucru este posibil deoarece platforma de rezervări online de cazare Toplist.ro (platformă 100% românească) nu percepe comisioane la rezervare nici de la tine, nici de la proprietar, spre deosebire de alte platforme de rezervări. Iar acest lucru înseamnă că tu beneficiezi de o cameră premium la un preț standard.

Aceeași cazare luată de pe altă platformă va fi mai scumpă, deoarece în preț vor fi incluse și aceste taxe și comisioane.

Cu banii economisiți alegând cazarea ta la mare de pe Toplist.ro, îți poți prelungi șederea sau poți petrece o noapte de neuitat în oraș. Să curgă șampania!