cum se desfasoara o zi la untold
untold

Cum se desfășoară o zi la Untold – o experiență wow în Cluj-Napoca!

Nu e pentru oricine, ci doar pentru cei care știu să se distreze cu adevărat. Nu o zi, nu două, ci 4 zile și 4 nopți, exact ca în povești! Află cum se desfășoară o zi la Untold și de ce participarea la acest festival este o experiență wow în Cluj-Napoca!

Informații utile dacă participi la Untold

În primul rând, trebuie să îți faci check-in online pe site-ul festivalului pe baza biletului de acces. Dacă nu faci check-in online, o să petreci mult, mult, mult prea mult timp la coadă așteptând să îți faci check-in acolo, la ghișeul de intrare.

bilete untold
SURSA FOTO: @untoldfestival

Cum se desfășoară o zi la Untold? Brățara pe care o primești trebuie purtată la mână mereu, pentru că ea îți asigură accesul la scene. Cumva, te simți că aparții unei comunități super-cool când mergi pe stradă și vezi și pe alții cu această brățară. Și ei se uită la brățara ta și gândesc la fel: ce tare, uite încă pe cineva care merge la Untooold!

Nu în ultimul rând, nu uita să îți instalezi pe telefon aplicația oficială a festivalului. Aici vei găsi super-informații importante despre organizare și despre tot felul de chestii utile. Cu siguranță vei vrea să știi la care scenă performează artiștii tăi preferați! Și oricum, vor fi atât de mulți artiști încât probabil că nu îi vei cunoaște pe toți. Guess what! Tot în aplicație afli ușor și simplu cine e tipul care mixează pe scena din fața ta și pe care nu l-ai mai văzut niciodată!

Untold Festival
SURSA FOTO: @agencianeverends

Tot în aplicație poți să îți încarci brățara cu bani pentru că, da, orice cumperi acolo, plătești prin scanarea brățarei. E foarte simplu să transferi bani de pe cardul tău pe brățară în aplicație. Sigur, poți sta și la rând la ghișeu să îți pui bani pe brățară plătind cu cash, dar de ce ai vrea să faci asta? Mergi la Untold să te distrezi, nu să stai la cozi interminabile! Și crede-ne pe cuvânt, chiar sunt interminabile cozile de la Untold. Vezi mai jos cum se desfășoară o zi la Untold!

Untold Festival
SURSA FOTO: @flymusictravel

Cum se desfășoară o zi la Untold?

Well… magic! Magic! Ăsta e cuvântul pe care l-aș folosi ca să descriu atmosfera de acolo. Pentru că tu, practic, când mergi la Untold, nu mergi doar pentru muzică. Îți garantez asta. Mergi și pentru mâncare, jocuri, suprize, standurile cu cadouri ale sponsorilor, entuziasmul participanților, emoția artiștilor de pe scenă, ședințele foto cu ei și cu recuzita specifică și așa mai departe.

Timp de 4 zile și 4 nopți, intri în această atmosferă magică și cumva, nimic altceva nu mai contează. Simți că tot ce e în afara festivalului se pierde fără contur, nu mai contează. Job, probleme, stress? No way! Untold are ceva unic care le șterge cu buretele din mintea ta.

Toată această energie pozitivă care se formează la Untold, an de an, te relaxează și cele 4 zile și 4 nopți ți se vor părea ca 4 luni de concediu. Posibil să încerci mai multe băuturi decât de obicei deoarece te simți atât de bine, dar cine te-ar putea judeca? Sau… cine ar mai fi în stare să te judece pe tine?!

Untold Festival
SURSA FOTO: @untoldfestival

Cum se desfășoară o zi la Untold? Muzica este non-stop, zi și noapte, spre deosebire de alte festivaluri care închid scenele pentru câteva ore. Artiștii sunt organizați pe mai multe scene. Toate aceste scene oferă show în același timp, astfel încât tot timpul va trebui să decizi la ce scenă să mergi, în funcție de stilul muzical care îți place. Și da, vei găsi câte o scenă pentru fiecare stil muzical! Nu ai cum să nu îți găsești locul potrivit pentru tine!

untold festival
SURSA FOTO: @untold.galaxy

De ce nu?

Chiar așa, de ce nu? De ce să nu participi cel puțin o dată în viață la Untold? Ce ai de pierdut? Uhm… vreo 4 zile și 4 nopți, muuulte ore de somn și ceva sănătate a ficatului de la atâta bere, dar câte vieți ai?

Hai, ia-ți din timp o cazare la Cluj-Napoca și distrează-te acum, cât încă poți! Când vei fi la pensie, sigur nu vei merge la Untold. Mergi acum! Ia-ți cazarea din timp, pentru a nu plăti prețuri astronomice în perioada festivalului! Ne vedem acolo!