Despre noi

toplist.ro conectează oamenii cu cele mai atractive destinații și obiective turistice din România. Prin dedicare și investiții în tehnologie, punem la dispoziția oaspeților locații unice de cazare.

Noi spunem adio comisioanelor de rezervare!

Am creat cea mai competitivă platformă, pe care îți poți rezerva simplu și rapid următorul sejur, fără a plati taxe sau comisioane de rezervare. Ne dorim să oferim comunității noastre cele mai bune prețuri pentru rezervarea unităților de cazare din România.

Cum facem ca acest lucru să fie posibil?

Strategia noastra este una simplă: pe www.toplist.ro, atât oaspeții, cât și gazdele au 0% comisioane de rezervare. Da, ai ințeles bine! Rezervi direct la proprietate. Mai mult de atât, inclusiv gazdele au 0% comision pentru rezervările primite. Bucură-te de un tarif de cazare cu până la 35% mai mic!

La noi vei găsi locații unice de cazare

Lucrăm pentru a aduce în comunitatea noastră locații unice de cazare pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune servicii pe timpul călătoriilor tale. Aici găsești toate tipurile de proprietăți: camere de hotel, pensiuni, apartamente, case de vacanță, campinguri și bungalouri.

Fă cunoștință cu echipa noastră

O cazare pentru fiecare călătorie

Descoperă locații unice de cazare din România!