Lagoon park Bucuresti

Hai la plajă în… București! Află totul despre Lagoon Park

Reședința urbană a Bucureștiului devine mai plăcută și mai relaxantă cu inaugurarea Lagoon Park, prima plajă artificială a orașului, deschisă la începutul verii 2024. Acest nou spațiu de recreere se întinde pe o suprafață impresionantă de 11.000 de metri pătrați în cartierul Dămăroaia, în nordul capitalei, oferind locuitorilor o oază de relaxare și distracție chiar lângă casa lor.

Lagoon Park – o investiție majoră în confortul urban

Cu o investiție de 33 de milioane de euro, Lagoon Park se prezintă nu doar ca un simplu proiect de agrement, ci ca o veritabilă experiență de vacanță urbană. Centrală în acest parc este laguna înconjurată de plaja artificială, în jurul căreia se desfășoară toate activitățile. Este creat astfel un peisaj idilic ce rivalizează cu destinațiile de plajă tradiționale.

Facilități de top pentru vizitatori

Lagoon Park oferă o gamă largă de facilități pentru a asigura confortul și distracția vizitatorilor:

  • 1.150 de șezlonguri premium echipate cu umbrele pentru o relaxare optimă,
  • 100 de șezlonguri VIP pentru cei care doresc o experiență mai exclusivistă,
  • Două restaurante unde se pot savura feluri de mâncare delicioase,
  • 280 de locuri de parcare, asigurând accesul facil la locație,
  • Un radio propriu, care adaugă un fundal muzical plăcut,
  • Opțiuni de sporturi nautice, pentru cei în căutarea aventurii.

Prețuri și acces la Lagoon Park

Accesul la Lagoon Park este structurat pentru a oferi flexibilitate vizitatorilor, cu prețuri variind în funcție de orar și zilele săptămânii. Un șezlong rezervat între orele 9 și 14 costă 120 de lei în timpul săptămânii și 140 de lei în weekend, în timp ce pentru întreaga zi, de la 9 la 19, tariful este de 230 de lei de luni până vineri și de 280 de lei în weekend. Aceste prețuri reflectă calitatea și varietatea serviciilor oferite, asigurându-te că fiecare vizită este nu doar plăcută, dar și memorabilă.

O nouă viziune pentru recreerea urbană

Deschiderea Lagoon Park marchează un pas important în evoluția spațiilor de recreere din București. Acest loc oferă locuitorilor o alternativă de calitate pentru escapadele din oraș. Această plajă urbană nu este doar un loc de relaxare, ci un punct de întâlnire pentru comunitate, un spațiu unde natura întâlnește inovația urbană într-un mod spectaculos.

Indiferent dacă căutați să vă relaxați la soare, să vă bucurați de o masă alături de prieteni sau să vă aventurați în activități nautice, Lagoon Park este destinația perfectă. Veți scăpa de agitația cotidiană. Pentru câteva ore, veți redescoperi plăcerea vieții urbane într-un cadru excepțional.