Hotel Mamaia

Descoperă Hotelul Aurora Mamaia: de ce ne place așa tare?

Hotelul Aurora, clasificat cu 2 stele SUPERIOR, se mândrește cu poziția sa privilegiată pe malul Mării Negre, în sudul stațiunii Mamaia. Cu o tradiție îndelungată în domeniul ospitalității, acest hotel modern oferă o experiență plăcută pentru turiști, combinând liniștea și confortul camerelor sale renovate, calitatea serviciilor oferite, deliciile culinare ale restaurantului său și numeroasele facilități și activități pe care le pune la dispoziție.

Localizarea și facilitățile hotelului Aurora Mamaia

Hotelul Aurora se bucură de o localizare excelentă, fiind situat la doar 25 de metri de plajă și în imediata apropiere a parcului Aqua Magic, unul dintre cele mai populare parcuri de distracție din stațiune. Pe lângă accesul facil la plajă și distracții, hotelul dispune de o serie de facilități menite să asigure confortul oaspeților, precum trei lifturi silențioase de ultimă generație, rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, un bar de zi în lobby, loc de joacă pentru copii, aer condiționat în toate camerele și o parcare generoasă.

Camere moderne și confortabile

Cazare Hotel Aurora

Hotelul Aurora oferă cazare în 343 de camere duble moderne, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj având 34 – 35 de camere. Decorate în culori calde, camerele emană o atmosferă primitoare și sunt dotate cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut. Mobilierul nou și modern completează designul camerelor, iar accesul pe bază de cartelă magnetică asigură securitatea oaspeților.

Fiecare cameră dispune de aer condiționat, tâmplărie PVC cu geam termopan, mochetă de trafic, frigider cu congelator, televizor, cablu TV și baie modernă cu duș. Balcoanele proprii din camere oferă o vedere minunată laterală atât către Marea Neagră, cât și spre Lacul Siutghiol.

Restaurantul Aurora: savurați bucate tradiționale românești!

Hotel Aurora Mamaia

Situat în vecinătatea hotelului, Restaurantul Aurora este un spațiu elegant și modern, cu o capacitate totală de 600 de locuri, continuând cu o terasă frumoasă care oferă vedere spre mare. Bucătăria sa este inspirată din tradițiile culinare românești, oferind o selecție variată de preparate delicioase, potrivite pentru toate gusturile.

Restaurantul dispune de aer condiționat, patru ecrane cu plasmă și un sistem de sonorizare performant, asigurând un ambient plăcut pentru mesele petrecute în familie sau alături de prieteni.

Piscina Aurora: relaxare și distracție

Hotel Mamaia

Complexul Hotelier Aurora oferă turiștilor acces gratuit la două piscine ultramoderne, una pentru adulți și una pentru copii. Piscina pentru adulți dispune de acces facil, cu o adâncime variabilă între 1,1 și 1,92 metri, iar cea pentru copii are o adâncime constantă de 0,7 metri, asigurând siguranța celor mici.

Finisajele sunt de cea mai bună calitate, din vitroceramică. Complexul “Piscina Aurora” oferă, de asemenea, băuturi răcoritoare și înghețată la barul special amenajat, precum și mobilier de piscină, dușuri și grupuri sanitare moderne. Capacitatea complexului este de 150-200 de șezlonguri, dispuse în jurul piscinelor, într-un design deosebit.

Servicii și facilități oferite de Hotelul Aurora

Pe lângă condițiile de cazare și facilitățile superioare, Hotelul Aurora pune la dispoziția oaspeților săi o serie de servicii gratuite. Iată câteva dintre ele: păstrarea obiectelor de valoare în seifuri speciale, internet wireless în întreg complexul, trezire la cerere, păstrarea bagajelor, informații turistice și culturale. Hotelul oferă, de asemenea, servicii cu plată. Aici sunt incluse parcarea, telefonul (la recepție), comenzile de taxi, serviciile poștale, spălătoria și curățătoria de haine.

Oferte speciale pentru copii

Hotelul Aurora Mamaia pune accent pe satisfacerea nevoilor întregii familii, oferind facilități speciale pentru copii. Micul dejun în sistem bufet suedez este gratuit pentru copiii cu vârsta mai mică de 5 ani. Pentru cei cu vârsta între 5-12 ani, se va achita suma de 15 lei/persoană/zi.

Părinții sunt rugați să prezinte la recepție copia după certificatul de naștere al minorilor pentru a beneficia de această facilitate. Pentru copiii cu vârsta mai mare de 12 ani, se va achita micul dejun integral, în valoare de 30 lei/persoană/zi.

Așadar, Hotelul Aurora Mamaia reprezintă o alegere foarte bună pentru oricine dorește o vacanță reușită pe litoralul românesc. Atmosfera este primitoare, camerele sunt moderne și confortabile. Facilitățile și serviciile de calitate nu lipsesc. Acest hotel promite o experiență de neuitat pentru turiștii care îi trec pragul.

Nu ești genul de turist care să stea la hotel?

Te înțelegem. Suntem cu toții diferiți. Unora ne place să stăm într-un hotel aglomerat, alții preferăm intimitatea unui apartament în regim hotelier în Mamaia. Este perfect în regulă.

Faci și tu parte dintre turiștii care vor să descopere adevăratele avantaje ale apartamentelor de închiriat la mare pe perioada vacanței? Atunci intră pe platforma de rezervări online Toplist.ro și convinge-te!

Fie că optezi pentru Hotelul Aurora sau alegi un apartament la mare, îți dorim un sejur minunat și relaxant pe litoralul românesc!