la mare in Romania sau Bulgaria

România învinge Bulgaria în cursa pentru turismul de pe litoral: hotelurile noastre, mai bune decât ale vecinilor?

Cu o ofertă tot mai largă de cazare all-inclusive, litoralul românesc își întrece vecinul bulgar în privința calității serviciilor hoteliere. Cele 46 de hoteluri all-inclusive ale litoralului României, unele proaspăt construite, altele complet renovate, se ridică la standardele internaționale, oferind experiențe turistice superioare celor din Bulgaria, conform specialiștilor în turism.

Hoteluri all-inclusive pe litoralul românesc

Românii sunt tot mai atrași de acest tip de servicii, profitând din plin de beneficiile oferite de sistemul all-inclusive. Hotelurile se laudă cu zone de recreere și programe de animație, trei mese zilnice bogate și varietate de băuturi la dispoziție, toate incluse în prețul sejurului.

Un exemplu remarcabil al transformărilor este un hotel din Neptun-Olimp, care după o investiție substanțială, a evoluat dintr-o clădire de epocă comunistă într-o destinație de lux. Mihai Răducanu, managerul hotelului, evidențiază oferta variată de activități pentru copii și adulți, precum și bufetul generos și barul deschis pe tot parcursul zilei.

Și în nordul litoralului, pe plajele din Mamaia, turismul all-inclusive înflorește. Diversele activități, de la spectacole pentru copii și adulți la petreceri tematice, asigură distracția non-stop pentru oaspeți.

Varietatea de opțiuni se întinde de-a lungul întregului litoral, cu hoteluri all-inclusive în Saturn, Venus, Jupiter și Eforie Sud. Aici, Vlad Șandru, managerul unui hotel din Eforie Sud, se mândrește cu noul sky-bar cu vedere la mare și două jacuzzi-uri adăugate recent. Ca dotări, amenajare și atmosferă, acestea sunt superioare celor din Bulgaria.

Numărul hotelurilor all-inclusive a crescut semnificativ: de la 38 la 46 în ultimul an. Acest lucru ne arată o cerere tot mai mare pentru aceste servicii. All inclusive este una dintre cele mai bune posibilități de petrecere a unui sejur pe litoral. De ce? Pentru că avem o predictibilitate a costului sejurului.

Prețurile pentru o noapte la un hotel de 3 stele în regim all inclusive variază între 657 și 749 de lei în această lună. Pe lângă calitatea ridicată a serviciilor, superioară celor din Bulgaria, un alt avantaj este proximitatea – turismul pe litoralul românesc elimină necesitatea unui drum lung și obositor, aducând confortul și distracția mai aproape de casă.

Apartamente în regim hotelier la mare – Toplist.ro

Preferați totuși confortul unei locuințe în locul unui hotel all-inclusive? Cu toate facilitățile de acasă și cu propriul program de masă? Nu uitați că Toplist vă oferă o gamă largă de opțiuni de apartamente în regim hotelier pe litoral. Cu doar câteva click-uri, veți găsi opțiunea perfectă care să îndeplinească toate cerințele dumneavoastră. Vizitați site-ul nostru Toplist.ro pentru a descoperi ofertele disponibile.

Toplist, partenerul tău de încredere în alegerea cazării ideale