pensiuni de 3 stele în Cluj-Napoca
cazare Cluj

Top 8 recomandări de pensiuni de 3 stele în Cluj-Napoca și împrejurimi

Cluj-Napoca este un oraș foarte ofertant în ceea ce privește cazarea. Găsești aici toată gama de pensiuni, hoteluri, cabane și apartamente între 2 și 5 stele. Am observat însă pe site-ul nostru că cei mai mulți turiști caută pensiuni de 3 stele în Cluj-Napoca, așa că astăzi venim în întâmpinarea dorințelor tale cu 8 recomandări de top!

Pensiuni de 3 stele în Cluj-Napoca

Pensiunea DiaDis Cluj Napoca
Pensiunea DiaDis CLUJ-NAPOCA

Indiferent că vii în Cluj-Napoca cu treburi, în vacanță sau poate la Festivalul Untold, Pensiunea DiaDis reprezintă o recomandare de top. Situată la doar 5 minute de centrul orașului, această pensiune te așteaptă cu o gamă de camere confortabile și o atmosferă ospitalieră, potrivită pentru spiritul ardelean!

Pensiunea Dorobanților Cluj Napoca
Pensiunea Dorobanților CLUJ-NAPOCA

La doar 15 minute de mers pe jos de Piața Unirii se află Pensiunea Dorobanților, o altă pensiune de 3 stele în Cluj-Napoca de top. Această casă de oaspeți are parcare proprie, așa încât poți vizita centrul orașului și obiectivele sale pe jos, fără să fii stresat cu privire la mașină. De asemenea, vei beneficia de personal, curățenie și confort de nota 10!

Pensiunea Boema îți oferă acces facil spre centrul orașului Cluj-Napoca. Vei găsi aici un loc de cazare confortabil și liniștit, o atmosferă caldă, cu oameni frumoși, plus prețuri de excepție. Curtea cochetă cu gazon îți oferă o gură de aer proaspăt atunci când vrei să te relaxezi după o zi lungă. În plus, ai și un grătar cu foișor pentru un plus de distracție și voie-bună.

Dacă preferi ceva mai multă liniște, mai multă verdeață și un peisaj de excepție, atunci Casa Făget este cea mai potrivită pentru tine. Situată la 5 km de centrul Clujului, pensiunea îți oferă o curte aranjată cu bun gust, o livadă, terasă, loc de grătar și un foișor numai bun de savurat cafeaua dimineața. Bineînțeles, scapi și de grija parcării, deoarece Casa Făget îți oferă posibilitatea de a parca în curte.

Pensiuni de 3 stele lângă Cluj-Napoca

Pensiunea Teleschi Feleacu
Pensiunea Teleschi Feleacu

Pensiunea Teleschi Feleacu este opțiunea potrivită pentru momentele în care vrei să te reconectezi cu muntele. Situată chiar lângă pârtia de schi Feleacu, această casă de oaspeți este una dintre cele mai vânate cazări în timpul iernii. Și nu doar pentru că e aproape de pârtie! Priveliștea pe care o oferă asupra orașului Cluj-Napoca este absolut mirifică! Să mai spunem și de restaurantul internațional în care poți savura numai bunătăți? Mmm… ce loc minunat de cazare lângă Cluj-Napoca, la doar 10 km de oraș!

Pensiunea Larix Răchițele
Pensiunea Larix Răchițele

În Răchitele, aproape de Cascada Valul Miresei, te așteaptă o comoară de cabană construită ecologic, din bușteni: Pensiunea Larix! Probabil te întrebi de unde îi vine denumirea, așa că o să îți explicăm. Toată mobila de interior este realizată din lemn masiv de larice, a cărui denumire științifică este Larix decidua. Această cabană este atât de bine integrată în peisaj, încât îți va lăsa impresia unui basm frumos, din care poți și tu să faci parte!

Pensiunea Skiland
Pensiunea Skiland Băișoara

În stațiunea montană Muntele Băișorii, la 50 de km de Cluj-Napoca, găsești o oază de liniște chiar în inima naturii. Numele acestei oaze este Pensiunea Skiland. Altitudinea? Ei bine, aproape 1500 de metri! Imaginează-ți ce aer curat veți inspira tu și familia ta! De asemenea, vă veți bucura și de o priveliște incredibilă. Câmpia Transilvaniei și Cheile Turzii vă vor încânta ochii, în timp ce cafeaua delicioasă din partea casei vă va încânta papilele gustative. Dacă e senin, veți putea vedea chiar și vârfurile munților Rodnei, Călimani și Făgăraș. Ce splendoare!

Cabana Valeria Smida
Cabana Valeria SMIDA

În inima Munților Apuseni, chiar lângă Lacul Beliș-Fântânele, te întâmpină cu mult drag Cabana Valeria. Liniștea de la marginea pădurii este tot ce ai nevoie pentru un concediu perfect. Dacă dorești să pescuiești, la 200 de metri trece Someșul Cald. La cerere, pensiunea oferă lecții de pescuit și instrumentele necesare. Plus un ghid turistic ca să explorezi zona! Ce ți-ai putea dori mai mult?

Concediul perfect în zona Clujului

În inima Ardealului ai toate ingredientele pentru un concediu perfect:

  • zonă de munte
  • obiective istorice și culturale
  • opțiuni de cazare de top

Ce mai aștepți? Haide, fă-ți bagajele și vino aici! Ia-ți o cazare în Cluj-Napoca de pe Toplist.ro!